Reducerea TVA la 20% și la 9% la alimente, priorități ale Guvernului Ponta în această primăvară!

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
bani
Foto: Arhiva Cluj24h.ro

Primăvara  aduce  vești  bune  pentru  economie!  După  ce  Guvernul  Ponta  i-a  anunţat  pepartenerii  internaţionali asupra celor trei proiecte esenţiale în zona economică pe care le elaborează și le trimite Parlamentului în această sesiune și anume,  Codul fiscal și  Codul de procedură  fiscală,  legea  redevențelor  și  pachetul  de  legi  privind  achizițiile publice,  a anunţat spre dezbatere și primele propuneri pentru a susţine economia și veniturile clasei de mijloc.

„Reducerea TVA la 20% de la 1 ianuarie 2016 și 18% de la 1 ianuarie 2018, a TVA pentru alimente  la  9%,  scăderea  accizei  la  mai  multe  produse,  inclusiv  benzină  și  motorină, reducerea  fiscalității  pentru  micro întreprinderile  active,  în  paralel  cu  penalizarea micro întreprinderilor  fără  angajați,  scăderea  accizei la  alcool,  bere  și  vinuri  spumoase și eliminarea a 19 taxe și  impozite arată  preocuparea cabinetului  Ponta pentru  susținerea clasei de mijloc” a declarat președintele PSD Cluj, dl. Remus Lăpușan.

Rezultatele  guvernării  din  acest  moment  dovedesc  capacitatea  de  creștere  economică datorată  unei colectări mai eficiente la buget. Luna ianuarie a fost cea mai bună lună din ultimii  ani,  prin  încasările  bugetare  și  capacitatea  de  a  face  economii,  relaxare fiscală, combaterea evaziunii  fiscale,  prin venituri  suplimentare  care s-au obţinut  nu împovărând companiile, ci tocmai având politici de stimulare și printr-o nouă gândire a achiziţiilor publice.

Astfel  România  are  o  mare  șansă  ca  2015,  să  fie  al  patrulea  an  consecutiv  de  creștere economică și de investiţii  în zonă, până la urmă, beneficiu comun al fiecărui cetăţean, de reducere a deficitului și practic a împrumuturilor pe care ţara noastră le-a facut.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj