RADP a câştigat licitaţia pentru întreţinerea sistemului de bike-sharing

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

clujbike1Primăria Cluj-Napoca a adjudecat licitaţia privind operarea şi întreţinerea sistemului de bike-sharing – Cluj bike. Regia Autonomă a Domeniului Public Cluj-Napoca a fost declarată  câştigătoarea acestei proceduri de achiziţie publică deschisă prin mijloace electronice, organizată de municipalitate, în scopul contractării acestor servicii.

Deschiderea ofertelor a avut loc în 21.05.2014, dată la care au depus oferte, pe lângă RADP, SC Sport Arena SRL şi SC Wind Technologies SRL. Ofertele admisibile la care au fost deschise propunerile financiare au fost:

SC Wind Technologies SRL – 7.205.647 lei fără TVA

Regia Autonoma a Domeniului Public Cluj-Napoca – 6.201.464,8 lei fără TVA.

S-a aplicat criteriul  „preţul cel mai scăzut”, astfel că licitaţia a fost adjudecată de RADP.

Oferta Sport Arena a fost respinsă ca inacceptabilă şi neconformă, deoarece nu a dat curs solicitării de clarificări şi nu a depus toate documentele de calificare confom HG 925/2006.

Valoarea estimată a fost de 7.207.855,47 lei fără TVA, iar durata acordului cadru este de 4 ani. Termenul până la care se pot depune contestaţii la această procedură este data de 4 august 2014.

Date generale despre proiect

Valoarea totală a contractului de finanţare europeană « Reţea de staţii self-service de închiriere de biciclete » este de 14.422.085 lei, din care 11.109.284 lei reprezintă suma nerambursabilă. Proiectul prevede amenajarea a 50 de staţii self-service de închiriere de biciclete pe teritoriul ZMC (Municipiul Cluj-Napoca, respectiv comunele Floreşti şi Apahida) şi amenajarea unei reţele coerente şi funcţionale de piste şi trasee pentru biciclişti. Tot prin acest proiect vor fi puse la dispoziţia clujenilor 540 biciclete.

Sură foto: www.freerider.ro

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj