Leonard Doroftei:”Macingo nu are ce căuta în box”. Magistraţii l-au lăsat liber

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

leonard Doroftei CJPrezent la Cluj pentru o conferinţă de presă, ce anunţa  cea de-a II-a ediţie a Turneului Internaţional de Box „Centura Transilvaniei 2014” Leonard Doroftei şia expus părerea legată de cazul tânărului boxer ce a lovit 3 persoane pe strada Paris jucându-se   „knockout game”. Judecătorii au decis ca acest tânăr periculos  să rămână în libertate. 

„Avem exemple bune, avem exemple frumoase. Fiecare dintre ei poate fi în locul meu. Am plecat de la campion de judeţ şi am ajuns preşedinte al federaţiei. Toţi cei care vor pot fi campioni,  au de unde alege. Şansa i s-a dat o dată. După ce s-a terminat o luptă din ring, el a continuat lupta cu adversarul şi a fost iertat, dar pentru ce s-a întâmplat, pentru a doua faptă în care a lovit persoane pe stradă nu îl putem ierta. O altă şansă pentru el nu mai există. Nu are ce căuta în box. Noi nu creştem oameni care bat pe alţii pe stradă”, a spus Leonard Doroftei.

Unul dintre antrenorii afla’i la conferinţă a adăugat: „Acest copil a mai avut o şansă de la noi, a fost suspendat i-am ridicat suspendarea, dar  totuşi trebuie să dăm şi exemple. Noi am demonstrat că am avut încredere în acest copil, acum e rândul lui să ne arate că merită încrederea noastră”.

Antrenorii au insistat asupra faptului că boxul este un sport ce se practică doar în ring şi că toţi copiii trebuie educaţi şi învăţaţi că acest sport nu trebuie practicat în afara ringului.

Alexandru Macingo este un tânăr boxer care la începutul anului a lovit 3 persoane pe strada Paris într-un joc numit „knockout game”. Macingo a fost arestat la sfârşitul lunii mai, dar magistraţii au decis să-l elibereze fiind pus sub control judiciar.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj