RAADPP Cluj a întocmit Raport de Neconformitate a lucrărilor la drumul Răchiţele – Ic ponor anterior controlului reprezentanţilor CJ Cluj

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

raport rachiteleÎn urma controlului reprezentanţilor Consiliului Judeţean (CJ) Cluj şi a declaraţiilor preşedintelui CJ Cluj, Mihai Seplecan, cu privire la stadiul şi calitatea lucrărilor la proiectul „Modernizarea infrastructurii de acces în zona turistică Răchiţele – Prislop – Ic Ponor”, Regia Autonomă de Administrare a Domeniului Public şi Privat (RAADPP) a judeţului Cluj precizează:

Ca rezultat al verificărilor zilnice a stadiului şi calităţii lucrărilor la drumul Răchiţele – Ic Ponor efectuate de diriginţii de şantier ai RAADPP Cluj, regia a întocmit Raportul de Neconformitate nr. 2/22.10.2015. Raportul a identificat, a descris şi a propus soluţia de remediere a lucrărilor neconforme, cu termen de executare trei zile lucrătoare de la data întocmirii raportului.

Raportul de Neconformitate nr. 2/22.10.2015, înregistrat cu nr. 7977/23.10.2015, a fost trimis în aceeaşi zi către executantul lucrărilor, SC DPJ Cluj SA, lider al Asocierii.

De asemenea, Raportul de Neconformitate a fost înaintat şi Consiliului Judeţean Cluj şi înregistrat la Registratura Generală a CJ Cluj cu numărul 19972/23.10.2015.

În aceste condiţii, considerăm că mesajul transmis, ieri, de preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Mihai Seplecan, cu privire la calitatea lucrărilor la drumul Răchiţele – Ic Ponor este unul tendenţios, tardiv şi inutil, de vreme ce reprezentanţii RAADPP Cluj au identificat şi informat cu promptitudine instituţiile şi societăţile implicate în proiect în ceea ce priveşte aceste probleme de execuţie.

raport rachitele 1 raport rachitele 2

Astfel, într-o manieră şi o atitudine incorecte şi false în raport cu situaţia de fapt, reprezentanţii şi preşedintele Consiliului Judeţean Cluj au lăsat să se înţeleagă că RAADPP Cluj nu ar avea cunoştinţă despre problemele de execuţie apărute la drumul Răchiţele – Ic Ponor, deşi regia a fost aceea care a constatat şi a adus la cunoştinţa tuturor părţilor implicate în proiect despre acestea.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj