RAADPP Cluj a defăşurat etapa a 9-a a recensământului vehiculelor

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

recensamant 11 noiembrie (2)Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) a desfăşurat ieri, 11 noiembrie, etapa a 9-a a recensământului vehiculelor şi autovehiculelor care circulă pe teritoriul României, indiferent de ţara în care sunt înmatriculate.

Până la finalizarea recensământului programată în cursul lunii noiembrie, mai este programată o singură zi de recenzare, respectiv sâmbătă, 14 noiembrie.

Pe durata operaţiunii sunt monitorizate următoarele tipuri de vehicule: biciclete şi motociclete, autoturisme, microbuze, autocamionete şi autospeciale până la 3,5 tone, autocamioane şi derivate cu două, trei şi patru axe, autovehicule tip TIR, autobuze, tractoare, autocamioane cu remorcă şi vehicule cu tracţiune animală. Vehiculele sunt înregistrate în 3.350 posturi de recenzare, dintre care 960 de posturi pe reţeaua de drumuri naţionale şi 2.390 posturi pe reţeaua de drumuri judeţene şi comunale.

La nivelul judeţului Cluj, Regia Autonomă de Administrare a Domeniuluui Public şi Privat a Judeţului Cluj (RAADPP), administratorul drumurilor judeţene, entitate subordonată Consiliului Județean Cluj, a amplasat 80 de posturi de recenzare a circulaţiei rutiere prin metoda înregistrării manuale. Recensământul rutier vizează determinarea cât mai exactă a intensităţii şi componenţei traficului, respectiv a numărului de participanţi şi a categoriilor de vehicule. Datele finale vor constitui, ulterior, repere pentru fundamentarea şi proiectarea investiţiilor rutiere,recensamant 11 noiembrie a  lucrărilor de întreţinere şi reparaţii, dar şi pentru urmărirea dinamicii de evoluţie a traficului rutier.

Recenzarea traficului rutier se efectuează periodic, o dată la cinci ani, şi are drept scop determinarea repartiţiei şi evoluţiei în timp a traficului de vehicule de marfă şi persoane pe reţeaua de drumuri publice interurbane din România şi stabilirea gradului de solicitare din trafic a acesteia. Acţiunea are loc ca urmare a recomandării Comisiei Economice pentru Europa a Organizaţiei Naţiunilor Unite şi se desfăşoară în toate ţările Uniunii Europene.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj