Eveniment caritabil „Clujeni pentru Clujeni”. Banii adunati vor merge pentru premierea elevilor din Cluj

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Afis Serbarile Iernii 2015Clubul Rotary Cluj-Napoca si Opera Nationala Romana Cluj organizeaza in parteneriat evenimentul caritabil „Clujeni pentru Clujeni” la Opera Nationala Romana Cluj, in data de 20 noiembrie 2015 ora 18.30.

Fondurile obtinute prin sponsorizari, donatii si vanzarea de bilete vor fi utilizate pentru premierea elevilor din Cluj cu rezultate deosebite la competitiile scolare nationale si internationale precum si pentru alte actiuni caritabile ale Clubului Rotary.

Evenimentul are ca protagonisti pe maestrii clujeni ai scenei Florin Piersic si Dorel Visan, alaturi de corul de copii Junior VIP, Quarz Band, AXenia precum si pe soprana Patricia Santos din Mexic, tenorul Hectro Lopez si basul Petru Burca.

Amfitrionul evenimentului este Florin Estefan, directorul Operei Nationale Romane din Cluj.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj