Punct de sacrificare miei la Agro Transilvania

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

miel de pasteConsiliul  Judeţean  Cluj  şi  Centrul  Agro Transilvania,  societate  comercială  aflată  sub autoritatea  forului  administrativ  judeţean,  vor deschide  la  Dezmir,  în  incinta  pieţei agro-alimentare  de  gros  a  Clujului,  pentru  al  doilea  an consecutiv,  un  punct autorizat  pentru sacrificarea mieilor.

Punctul pentru sacrificarea mieilor va fi deschis începând din data de 2 aprilie 2015 şi va funcţiona  zilnic, între  orele  5:00  şi  17:00.  Transportul  până  în  incinta  Centrului  Agro Transilvania este asigurat de autobuzele liniei 8L.

“Demersul nostru are la bază intenţia de a veni în întâmpinarea tuturor celor care îşi doresc să respecte tradiţiile şi să aibă pe masa de Paşti carne proaspătă de miel, din producţia locală. Punctul de sacrificare a mieilor va funcţiona după toate normele igienico-sanitare, astfel încât de Sărbătorile Pascale, atât catolice cât şi ortodoxe, clujenii să poată să-şi aleagă mielul dorit cu maximă încredere, la preţuri decente, având totodată posibilitatea de a vedea şi de a verifica mielul înainte de a fi sacrificat”, a precizat vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Ioan Oleleu.

Menţionăm  faptul  că  punctul  de  sacrificare  a  mieilor  din  incinta  Centrului  Agro Transilvania este singurul punct autorizat, la ora actuală, din zona municipiului Cluj-Napoca. În momentul de faţă, la nivelul Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Cluj se află în procedură de  verificare şi autorizare punctele de  sacrificare a mieilor din municipiile Turda şi Câmpia Turda precum şi din oraşul Huedin, rezultatul acestor proceduri urmând a fi adus la cunoştinţă publică în zilele următoare. În ceea ce priveşte abatorul din comuna Iara, în această locaţie mieii pot fi sacrificaţi în mod curent, în tot cursul anului.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj