PSD Cluj: Soluționarea blocajului din traficul clujean este o prioritate dle. Boc, campania electorală a Elenei Udrea NU!

1Reprezentanţii PSD Cluj îl acuză pe Primarul Municipiului Cluj-Napoca de ignoranţă faţă de ceea ce se întâmplă în oraş fiind preocupat să o însoţească pe Elena Udrea în vizitele din campania electorală. 

PSD Cluj constată cu îngrijorare că primarul Emil Boc nu mai este racordat la realitățile  orașului pe care se presupune că-l administrează, astfel, la prima ploaie mai serioasă de toamnă,circulația din oraș este paralizată, sensul giratoriu din  Calea Turzii-Observator fiind un exemplu al testelor de circulație impuse de primarul Emil Boc răbdării șoferilor clujeni, sus’in reprezentanţii PSD Cluj.

De asemenea, circulația este blocată în timpul dimineții și la intrarea în oraș dinspre comunele Baciu și Florești.

Totodată, aceştia susţin că preocupat să o consilieze pe Elena Udrea în campania electorală, Emil Boc a abandonat pe moment activitatea din primăria municipiului Cluj-Napoca, pentru a-l însoți pe prezidențiabilul PMP în turneele din țară, din berărie în berărie cu Traian Băsescu. Emil Boc minte cu nerușinare în privința finalizării lucrărilor de modernizare a Căii Turzii, în această dimineață camioane cu asfalt fiind înșirate pe arteră.

„Emil Boc nu a reușit să finalizeze modernizarea Căii Turzii, o dovadă fiind „jaloanele” din trafic și anume gurile de canal care au devenit adevărate obstacole iar alte lucrări de modernizare a drumurilor din Cluj-Napoca stau în stand by datorită campaniei electorale în care Emil Boc târăște administrația locală” a declarat dl. Remus Lăpușan, președintele PSD Cluj.

PSD Cluj îl invită pe primarul muncipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, membru al ACL, să rezolve problema blocajelor din trafic, agenda zilnică  a clujeanului fiind mult mai importantă decât exercițiile de PR electoral pentru candidatul PMP, Elena Udrea.

2 3

6 7

9

1 COMENTARIU

  1. nu tin deloc cu psd, dar circulatia in cluj, dispre floresti in cluj, dispre baciu sau din orice alta intrare e un dezastru national!! TREBUIE SOLUTII!!!

Comentariile sunt închise.

Articole Noi