PSD Cluj: „Administrația Boc-Apostu, garantat coruptă!”

psd cluj
Foto: Arhiva Cluj24h.ro

PSD Cluj amintește că în anul 2009, Sorin Apostu a fost garantat de Emil  Boc, drept succesor la primăria Cluj-Napoca, într-o campanie electorală  în care și-a asumat că Sorin Apostu a fost mâna sa dreaptă.

În timp ce Emil Boc tăia salarii și pensii din București, abandonând  Cluj-Napoca, mâna sa dreaptă organiza o caracatiță a corupției, a cărei  tentacule se pot observa și astăzi. Toată această rețetă a delapidării  banilor contribuabililor clujeni a fost realizată lângă și între membrii  ai PNL, deoarece în primăria Cluj-Napoca, până și clanțele de la ușa  instituției au fost politizate!

Contractul cadru pentru prestarea activităţilor de dezinsecţie şi  deratizare a domeniului public încheiat în 2006, după o licitaţie  câştigată de SC Coral Impex SRL, pe o durată de patru ani, a fost
prelungit fără licitaţie în 2010, din iniţiativa primarului Sorin  Apostu, pentru 7 ani şi 7 luni, printr-o hotărâre de Consiliu Local  sprijinită de consilierii liberali.

În acest context, le solicităm liberalilor clujeni, consilieri locali în  2010, să explice cauza susținerii acestei prelungiri, fără licitație iar  primarul Emil Boc trebuie să explice de ce în 2015 plătim de 10 ori mai  mult pe aceleași serviciu pentru prestarea activităţilor de dezinsecţie şi deratizare pe domeniul public, față de 2006!

Articole Noi