PROIECTUL “EDUCAȚIE PENTRU SIGURANȚĂ” LA FINAL!

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Proiectul “EDUCAȚIE PENTRU SIGURANȚĂ” s-a derulat pe parcursul anului școlar 2015-2016, în cadrul priorității naționale “Prevenirea delincvenței juvenile și a victimizării minorilor”.

Pe perioada derulării proiectului, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj au organizat 43 de activități preventive la care au participat peste 330 de elevi din unitățile de învățământ din Cluj.

Polițiștii din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității, alături de cei ai Serviciului Rutier și Serviciului de Ordine Publică, au susținut, în cursul acestei săptămâni, ultima temă din cadrul acestui proiect, sub denumirea: ,,Știu să fiu în siguranță. Te pot ajuta și pe tine!” .

Momentul a fost marcat prin vizita a două clase gimnaziale, din Cluj-Napoca, la sediul Poliției Rutiere. Astfel, au fost dezbătute teme privind siguranța rutieră, fiindu-le prezentate și autospecialele din dotarea structurii rutiere.

Copiilor le-au fost reamintite cunoștințele dobândite pe parcursul campaniei, polițiștilor fiindu-le promis faptul că vor respecta ceea ce au învăţat şi vor transmite şi colegilor informaţiile primite.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj