Programul de la Untold este complet. HODOR, PERSONAJ DIN GAME OF THRONES, URCĂ PE SCENA UNTOLD

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

HodorDin lumea plină de fantezie a celui mai bine cotat serial al ultimilor ani, GAME OF THRONES, vine direct în lumea plină de magie a muzicii, HODOR, pe numele lui real, KRISTIAN NAIRN. Actorul irlandez de 41 de ani este un pasionat al muzicii house și de mai bine de 5 ani este DJ. Acesta va urca pe una dintre scenele celui mai bun festival din Europa, UNTOLD.

Kristian Nairn, DJ extrem de cunoscut în cluburile din Marea Britanie și nu numai, pentru show-urile sale Rave of Thrones și 7 Sessions. A fost atras de muzică încă de la primul album pe care l-a ascultat pe un casetofon Sesame Street, iar în timp a devenit un mare fan al celor de la Queen. La vârsta de 14 ani a devenit pasionat de chitară și de atunci pasiunea lu pentru muzică a crescut. Și-a început cariera muzicală alături de trupe locale și a ajuns în timp să se alăture în turnee unor artiști precum Scissor Sisters, Mylo sau Calvin Harris, de aici s-a născut și pasiunea lui pentru muzica techno house. Recunoaște că atunci când urcă pe scenă, lumea îl aclamează HODOR, iar răspunsului lui vine imediat, prin muzică.

Cei peste 150 de artiști vor urca pe următoarele scene:

 URSUS UNTOLD ARENA (Cluj Arena),

 GALAXY by TELEKOM (Indoor Polivalentă),

 ALCHEMY by ABSOLUT (Outdoor Polivalentă),

 FOREST by BT (PARC spre General Access),

 DAYDREAMING by KAUFLAND (Parc spre Cluj Arena)

 STORMKEEP by RED BULL (Parc spre Hotel Sport),

 THE CITADEL (Piața Unirii),

 THE BALLROOM by GROUPAMA (Zona Foișor, lângă Casino)

Programul festivalului UNTOLD este complet și poate fi consultat pe www.untold.com. Acest program poate suferi mici modificări în perioada următoare.

day 1 day 2

day 3 day 4

 

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj