„Programele Rabla” și „Prima Mașină” priorități ale Guvernului Ponta.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
masini pe drum
Foto: Arhiva Cluj24h.ro

După modelul de succes „Prima Casă”, tinerii până în 35 de ani  – dar nu numai – vor fi sprijiniți de Guvernul Ponta să-şi cumpere şi prima maşină cu garanții de la stat, valoarea creditului fiind de cel mult 50.000 de lei plus TVA, la care se adaugă costul poliței CASCO pentru primul an.

„Conform programului „Prima Mașină” susținut de Guvernul Ponta, garanția statului va acoperi 50%din valoarea creditului acordat în cadrul programului. În afară de dobânda prefențială, avansul va fi și el între 5% (persoanele între 18- 35 de ani) și 10% (cei peste 36 de ani), la jumătate față de nivelurile practicate acum pe piață. În privința programului Rabla, prin care  se poate achiziționa o mașină nouă în schimbul predării la casat a unui autoturism vechi, se pot acorda două tipuri de facilități: prima de casare de 6.500 de lei, la fel ca în 2014, în plus un eco-bonus de 1.500 de lei, de trei ori mai mare ca în 2014. O altă noutate față  de  anul  trecut  este  faptul  că  în  funcție  de  mașina  aleasă,  se  pot  primi  două  astfel de ecobonusuri” a declarat Remus Lăpuşan, preşedintele PSD Cluj.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj