UPDATE: [Foto]Exclusiv: Floreştiul împânzit de poliţie şi jandarmi. Ce se întâmplă?

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

jandarmiFoarte multe echipaje de poliţie şi jandarmi sunt prezenţi la acest moment în zona Cetatea Fetei a comunei Floreşti. Nu se ştie deocamdată despre ce este vorba pentru că echipajele nu oferă informaţii, dar în cea mai mare parte ele se află la ansamblul Multiserv pe strazile Eroilor şi Porii.

UPDATE 2: Conform reprezantanţilor IPJ Cluj a fost vorba de o acţiune amplă în care au fost angrenaţi 150 de poliţişti şi jandarmi, care au acţionat pentru prevenirea mai multor tipuri de infraţiuni precum, cele rutiere, furturi din locuinţe, comerţ ilicit, etc. Totodată a fost vizată respectarea regimului privind evidenţa, domiciliul, resedinţa şi actele de identitate ale cetatenilor romani şi straini. 

În urma acţiunilor desfăşurate, au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 20.000 de lei, au fost confiscate mărfuri, dar au depistat şi persoane bănuite de sărvârşirea unor infracţiuni de furt din locuinţe. 

UPDATE: Poliţiştii au împărţit totodată pliante cu informaţii de prevenire a furturilor din locuinţe. Să fie vorba de o acţiune de rutină?

La fiecare scară de la ansamblul Multiserv se află câte 4-5 jandarmi sau poliţişti care legitimează persoanele ce intră în imobile. Mai mult aceştia notează datele de identificare ale locuitorilor, dar îi şi întreabă dacă sunt proprietari sau chiriaşi. Iar dacă aceştia sunt proprietari atunci îi întreabă dacă locuiesc în bloc chiriaşi.

După cum se desfăşoară acţiunea echipajelor de jandarmerie şi poliţie s-ar părea că sunt căutarea unor persoane. Mai multe voci ale locuitorilor din zona vizată spun că ar putea fi vorba despre câţiva chiriaşi, eventual de etnie rromă, sau chiar recidivişti, însă aceste informaţii nu sunt deocamdată decât zvonuri.

Totodată alţi cetăţeni spun pe un site de socializare că sunt prezente şi echipaje de la Ambulanţă şi Criminalistică.

Revenim cu informaţii.

politia mascat la scara

politie la scara jandarmerie

 

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj