Profesorii și alți bugetari vor primi în decembrie tranșa aferentă anului2015 a drepturilor salariale câștigate în instanță

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

baniPreședintele  PSD  Cluj-Napoca,  ministrul  Aurelia  Cristea,  a  declarat  că  a  treia  rectificare bugetară aprobată miercuri de Guvern  este pozitivă și vizează plăţi de peste patru miliarde lei, din care mai mult de jumătate pentru plata drepturilor câștigate în instanţă de salariaţii din sectorul bugetar, reprezentând tranșa aferentă anului 2015.

 „Cei care au obținut în instanță hotărâri definitive pentru drepturile bănești tăiate în 2010 de Guvernul Boc vor primi integral  aceste sume până la sfârșitul  anului.  Astfel,  pentru plata anticipată a tranșei aferente anului 2015 a drepturilor salariale câștigate în instanță de personalul din sectorul bugetar sunt alocate 2,3 miliarde lei. Este vorba despre sume obținute prin hotârâri judecătorești și care, conform legii, trebuiau să fie plătite bugetarilor în cursul anului viitor”, a anunţat președintele PSD Cluj-Napoca, ministrul Aurelia Cristea.

Potrivit  ministrului delegat pentru dialog social, această rectificare înseamnă totodată mai mulţi  bani  pentru  spitale, pentru  forţele  armate,  achitarea  arieratelor  înregistrate  de administraţiile locale.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj