Primele amenzi pentru nerespectarea legii privind fumatul în spații publice închise

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
fumat
Foto: Arhiva Cluj24h.ro

Polițiștii locali din Municipiul Cluj-Napoca au aplicat primele amenzi pentru nerespectarea legii privind fumatul în spațiile publice închise. A fost amendat fumătorul dar și proprietarul spațiului în care se fuma.

În cursul zilei de 13.10.2016, în jurul orei 15.00, la dispeceratul Direcţiei Generale Poliţia locală s-a înregistrat o sesizare telefonică privind nerespectarea prevederilor legale în legătură cu fumatul în spaţiile publice închise, într-un local de alimentaţie publică situat în Piaţa Gării nr. 4-5.

Ca urmare a acestei sesizări, poliţiştii locali din cadrul Serviciului Inspecţie comercială s-au deplasat operativ în teren şi au constatat faptul că în incinta unităţii de alimentaţie publică din Piaţa Gării nr. 4-5 (cafe-bar), aparţinând de S.C. Gronemi S.R.L., o persoană fuma, fără să respecte prevederile art. 10 lit. a, coroborat cu art. 3, alin (1) din Legea nr. 349/2002 cu modificările şi completările ulterioare. În consecinţă, persoana fizică a fost sancţionată contravenţional cu amenda de 100 lei, iar societatea comercială în cauză a fost sancţionată cu amendă de 5.000 lei, fiind la prima abatere.

Numărul de telefon al Dispeceratului Poliției Locale, 0264/598784, rămâne în continuare la dispoziția celor care doresc să semnaleze anumite situații. Acest dispecerat funcționează 24 de ore din 24.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj