Inca un medic se alatura rubricii „Ce sa fac, doctore?”. Afla detalii din prezentare

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

 

florin raica
Dr. Florina Raica/ Medic specialists dermato-venerolog Foto: www.reginamaria.ro

Doamna doctor, Florina Raica se alatura rubricii „Ce sa fac, doctore?”. Aceasta rubrica a publicatiei Cluj24h.ro isi propune sa aduca mai multi medici care sa scrie articole pe diferite ramuri ale medicinei pentru ca cititorii sa fie informati corect chiar de catre specialisti. Mai jos puteti citi o prezentare a doamnei doctor Florina Raica. 

Am absolvit Facultatea de Medicina din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie Iuliu Hatieganu, Cluj-Napoca, promotia 2001. Dupa efectuarea anului de stagiu (2002), in intervalul 2003-2008 m-am pregatit teoretic si practic in cadrul rezidentiatului in dermato-venerologie, la finalul anului 2008 fiind confirmata ca si medic specialist dermato-venerologie.

In anul 2012 am obtinut atestatul de Studii complementare in Dermato-cosmetologie. De la inceputul anului 2009, activez ca si medic specialist dermato-venerolog, colaborand pe parcursul timpului cu numeroase clinici de prestigiu: Regina Maria (fostul Centrul Medical Unirea), Cardiomed, Centrul Medical Transilvania, Clinica de pediatrie, Clinimed Alba-Iulia.

In momentul de fata, imi desfasor activitatea in cadrul Policlinicii Regina Maria – Pasteur si imi dezvolt propriul cabinet medical – Brightskin – Floresti.

Dermato-venerologia este un domeniu larg si provocator si trebuie sa recunosc ca am anumite preferinte: ma preocupa in mod deosebit diagnosticul precoce al cancerelor cutanate, patologia dermatologica pediatrica, (mai ales dermatita atopica) si procedurile dermato-estetice.

Pe langa partea clinica, de diagnostic si tratament al diferitelor afectiuni dermato-venerologice, ma intereseaza foarte mult informarea corecta a populatiei pe teme medicale – in acest scop, am participat in ultimii ani ca si lector la o serie de cursuri adresate publicului larg, avand teme diferite: dermatita atopica, fotoprotectia, etc; de asemenea, am participat la emisiuni radio si tv cu teme medicale.

Consider ca medicii au o datorie morala fata de societate in directia educatiei medicale a populatiei. Acest lucru este esential in epoca moderna, cand accesul la informatie este foarte facil, dar selectarea calitatii sursei informatiei este foarte dificila.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj