Primarul din Florești, mai interesat de procese decât de rezolvarea problemei gunoaielor. Dovada unei minciuni.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Înproces dsp 11 ianuarie 2017 a avut loc la Instituția Prefectului județului o întâlnire privind problema gunoaielor de la Florești. Primarul comunei Florești le-a spus celor prezenți că amenzile primite de la instituțiile statului au fost ilegal date și că în urma contestării lor în instanță a avut câștig de cauză.

Nu știm în ce procese a avut câștig de cauză dar vă prezentăm un răspuns oficial al uneia dintre instituțiile care l-a amendat pe primar și o dovadă clară că a pierdut procesul din instanță.

La întâlnirea de la Prefectură, administratorul Quatro Eco Salub, Livia Baica si-a asumat amenzile primite, dar primarul comunei Florești a ținut să le spună celor prezenți că el a contestat amenzile primite și că a câștigat procesele căci instituțiile statului l-au amendat ilegal.

Intr-un mod cat se poate de elegant, vă spunem că adevărul este departe de cele declarate de primar. Și ca exemplu concret vă prezentăm răspunsul oficial al DSP Cluj în care ni se spune clar că primarul a fost amendat anul trecut și că deși a contestat amenda în instanță, contestația a fost respinsă. Fapt ce ne este confirmat și de către portalul Judecătoriei Cluj Napoca. Mai mult de atât, veți putea observa din răspuns că la un control ulterior s-au constatat aceleași nereguli.

 Ca și o concluzie, se pare că pe primarul comunei il interesează mai mult să conteste în instanță tot ce se poate și nu își asumă în niciun fel nici rezolvarea problemei gunoaielor după cum spune legea și cu atât mai mult cu cât este și reprezentantul legal în AGA Quatro Eco Salub.

În opinia sa, amenzile sunt toate ilegale și salvarea firmei este alocarea unei sume generoase de la bugetul comunei.

proces dsp

raspuns dsp

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj