Cluj-Napoca: O nouă depozitare ilegală depistată de Poliția Locală

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
deseuri Faget
Foto: Arhiva

Polițiștii locali de la Serviciul Control Protecția Mediului în colaborare cu reprezentanții Serviciului Ordine și Siguranță Publică din cadrul Direcției Generale Poliția Locală au constatat existența unei depozitări necontrolate de deșeuri, de mari dimensiuni, în apropierea Bulevardului Muncii.

Inspectorii au acționat în urma sesizărilor venite din partea unor cetățeni, la data de 16 ianuarie 2017, iar ajunși la fața locului, au depistat persoanele responsabile pentru depozitarea haotică ale acestor deșeuri provenite în urma unor lucrări de construcții (moloz, bucăți de beton, etc.)

Conducătorul autospecialei, din care au fost aruncate deșeurile, a fost sancționat în baza HCL nr. 191/2009 cu amendă în valoare de 2500 lei, prin procesul verbal de constatare a contravenției fiind consemnată ca și măsură complementară îndepărtarea imediată a deșeurilor și salubrizarea zonei afectate.

Ca urmare a măsurilor dispuse de către polițiștii locali, deșeurile au fost evacuate de îndată, urmând ca, pe viitor, deșeurile rezultate în urma lucrărilor să fie depozitate și evacuate în mod corespunzător, cu respectarea prevederilor legislației aflate în vigoare.

Problema rămâne în atenția polițiștilor locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală, iar în caz de neconformare persoanele responsabile vor fi sancționate ori de câte ori situația din teren o va cere.

Biroul Mass-media

Primăria Cluj-Napoca

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj