Primarul din Floreşti a confirmat:”Mein Kampf este o carte pe mintea mea”

sulea hitler

După întregul circ stârnit în presa clujeană legat de faptul că printre cărţile „aproape de sufletul meu şi mintea mea” se afla şi o carte scrisă de Adolf Hitler primarul comunei Floreşti a fost invitat prin telefon într-o emisiune pentru a-şi explica postarea făcută pe un site de socializare. Acesta a spus că „Mein Kampf este o carte pe mintea mea”. 

Mai exact, edilul a fost invitat în emisiunea „Fabrica” de la Realitatea TV. Acestuia i s-a cerut să explice de ce a afirmat pe un site de socializare că această carte este „aproape de sufletul meu şi mintea mea”.

sulea 1În încercarea lui de a explica această afirmaţie primarul a strecurat şi acuzaţii adresate jurnalistului care a scris despre asta, spunând că l-a făcut Hitler-ist: ” Această carte în opinia mea, adică pentru a cunoaşte termenii în primul rând trebuie să studiezi. Am studiat acest fenomen cu proxima ocazie când mi s-a oferit ocazia să citesc această carte, adică imediat după Revoluţie pentru că înainte de Revoluţie am avut şansa să citesc alte cărţi. Ce am reţinut? Am reţinut un aspect foarte important. Când un om bolnav are şansa dată de către poporul lui să ajungă să conducă acel popor, pe deasupra avea o putere ieşită din comun, ajunge în situaţii în care umanitatea este atacată la baza lui. Vă spun sincer că este un moment care pe mine m-a marcat, este o carte care m-a marcat într-un mod negativ, o carte care din nefericire a fost o previziune a ceea ce urma să se întample, adică cel de al Doilea Război Mondial unde acest om bolnav a avut şansa să îşi pună în practică acele gânduri macabre pe care le-a scris în această carte. Această carte este pe mintea mea”, a explicat primarul.

Se pare că Limba Română creează probleme mari mai ales pentru un edil care nu înţelege Legea 544/2001 şi pe care ar trebui să o respecte. Prin urmare şi aici se observă faptul că afirmaţia „aproape de sufletul meu si mintea mea” pentru domnul primar, nu înseamnă o carte ale cărei principii le împărtăşeşti şi pe care o recomanzi şi ti-ar face plăcere să o reciteşti ci opusul.

 

6 COMENTARII

  1. Primarul asta e Hitler in persoana. Cum sa vrei sa studiezi o asa aberatie? Declara cu gura lui ca e un nebun da el vrea sa combata un astfel de fenomen cand il studiaza si face fix ca el? Su lea e un schizofrenic, e grav bolnav. Sa isi dea demisia de urgenta. Sau mai bine sa. se sesizeze odata DNA sa-l ridice ca e plina primaria de ilegalitati. DEMISIA.

  2. Am citit in toata presa despre acest subiect. S-a facut mult circ dar adevarul e ca acest Sulea chiar se crede invincibil. Problema nu e ca a citit sau studiat fenomenul Hitler, dar cand vrei sa te explici si aduci 5 explicatii diferite esti deja penibil.

  3. Of course sa nu uitam ca singurul care raspunde penteu comentariile de pe un site e stricto proprietaru de site

  4. Redactia Cluj24h.ro acorda libertate in exprimare cititorilor după regulamentul expus pe site. Va multumim că ne citiţi

Comentariile sunt închise.

Articole Noi