Primăria Floreşti a demarat licitaţia pentru grădiniţă. Vezi cât va costa şi unde va fi construită

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

primaria florestiReprezentanţii Primăriei Floreşti au anunţat astăzi, că a fost lansată licitaţia pentru construirea unei grădiniţe pe SEAP (Sistemul Eletronic al Achiziţiilor Publice). Este vorba de proiectul „CONSTRUIRE GRADINIŢĂ CU PROGRAM PRELUNGIT P+E, ÎMPREJMUIRE, BRANŞAMENTE UTILITĂŢI”.

Conform comunicatului transmis, investiţia este estimată la 5,093 milioane leifără TVA, din care Lucrări: 4.850.865,00 lei, iar Diverse+neprevăzute: 242.543,25 lei, adică 5% din valoarea estimată a lucrărilor. Cuantumul garanţiei de participare este de 97.017 lei, iar cuantumul garanţiei de bună execuţie este de 10 %, din preţul contractului de lucrari fără TVA şi se va constitui prin scrisoare de garanţie bancară, prin reţineri succesive sau prin orice alt instrument de garantare conform art. 90 din HG 925/2006. Data limită de depunere a ofertelor este 5 februarie 2015, ora 10.00, iar deschiderea ofertelor va avea loc pe 5 februarie ora 11.00.

“În 2013 şi 2014 am avut o explozie demografică deosebită, asistând la un număr record de naşteri şi de înregistrări de copii pe teritoriul comunei. În câţiva ani toţi aceşti copii vor avea nevoie de o grădiniţă. De asemenea, numărul de locuri din grădiniţele actuale începe să fie unul nesatisfăcător pentru comunitate. Având în vedere toate acestea, necesitatea unei noi grădiniţe este una evidentă. Pe lângă această licitaţie pntru construirea efectivă a grădiniţei, vom avea o altă licitaţie pentru dotarea corespunzătoare. În mod normal, spre finele lunii februarie vom avea un câştigător, care se va apuca de treabă în primăvara acestui an. Nu este exclus ca grădiniţa să fie gata chiar în acest an”, a spus primarul comunei Floreşti.

Locul viitoarei grădiniţe este în imediata vecinătate a Primăriei Floreşti, spre strada Ioan Rus.

 

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj