Primaria comunei Floresti este pustie.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

primaria florestiEste pustiu la Primaria comunei Floresti. Dupa cum a fost anuntat, Functionarii publici sunt in greva astazi. N-a facut exceptie de la reula comuna Floresti, unde inca de la intrare esti intampinat cu un anunt in care ti se spune ca este greva.

Daca totusi alegi sa treci pragul institutiei, esti intrebat de o persoana ce doresti, iar daca este cazul vei putea merge in birourile de la starea civila sau decese, depinde de situatie. In rest ghiseele de la parter sunt inchise publicului, cativa politisti locali se mai plimba dintr-un loc in altul.

greva primaria florestiEste insa destul de bizara aceasta greva si mai ales cand stim care este situatia din administratia locala de la Floresti, de cat se plang cetatenii ca nu se face nimic, si atunci probabil, celor mai multi le vine greu sa creada ca functionarii publici din Primaria Floresti se spetesc cu munca.

Totusi, greva a fost anuntata cu cateva zile in urma, asa ca se pare, ca nici functionarii publici de la Floresti nu sunt multumitit de salariile lor.

greva primaria floresti 1

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj