Primăria Cluj-Napoca demarează noi acţiuni de dezinsecţie şi deratizare pe domeniul public

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

lacPrimăria Cluj-Napoca va efectua în perioada 1 – 15 octombrie 2014 a şaptea acţiune de dezinsecţie pe domeniul public al municipiului Cluj-Napoca. Acţiunea se va desfăşura între orele 21.00 şi 5.00. În cazul condiţiilor meteorologice nefavorabile, durata prevăzută se va prelungi.

Substanţele folosite în acţiunea de dezinsecţie  sunt K”OTRHINE EC 25  şi/sau  DETRAL SUPER – insecticide pentru combaterea adulţilor şi BIOLARKIM 14 – insecticid pentru combaterea larvelor.  Produsele menţionate sunt avizate de Ministerul Sănătăţii – Comisia Naţională a Produselor Biocide,  fac parte din grupele Xn, respectiv Xi de toxicitate şi se regăsesc în Registrul Naţional al produselor biocide avizate pentru profilaxia sanitar umană.

În perioada 1 şi 8 octombrie 2014 (între orele 8.00 şi 16.00) va avea loc a doua acţiune de deratizare de anul acesta. La această operaţiune se va utiliza produsul FACORAT PASTA – raticid pentru combaterea rozătoarelor, avizat de Ministerul Sănătăţii – Comisia Naţională a Produselor Biocide, face parte din grupsa Xn, respectiv Xi de toxicitate şi se regăseşte în registrul naţional al produselor biocide avizate pentru profilaxia sanitar umană. În caz de ingerare accidentală, antidotul este Vit. K1 şi se regăseşte la Spitalul de Urgenţe Cluj.

Acţiunea se desfăşoară în conformitate cu prevederile legale:

– Legea 101/2006 a serviciului de salubrizare a localităţilor;

– Ordinul  nr. 119/ 2014 pentru aprobarea normelor de igienă şi sănătate publică privind mediul de viaţă al populaţiei

– Regulamentul de delegare a gestiunii serviciului public de deratizare, dezinsecţie şi dezinfecţie din municipiul Cluj-Napoca, aprobat prin HCL NR. 184/28 martie 2006.

Pentru eficienţă, activităţile de dezinsecţie şi deratizare trebuie tratate în mod unitar, atât pe domeniul public,  cât şi privat la nivelul localităţii, motiv pentru care municipalitatea recomandă cetăţenilor, asociaţiilor de locatari/proprietari, agenţilor economici şi instituţiilor de pe raza municipiului să efectueze aceste operaţiuni pe proprietăţi, clădiri, subsolul blocurilor, odată cu acţiunile de pe domeniul public ale Primăriei Cluj-Napoca.

Activităţile de dezinsecţie şi deratizare sunt realizate de firma S.C. CORAL IMPEX S.R.L., conform contractului de concensionare a serviciului de deratizare, dezinsecţie şi dezinfecţie încheiat cu municipiul Cluj-Napoca.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj