Polițiștii și jandarmii clujeni au ieșit la acțiuni pentru prevenirea faptelor antisociale. 14 persoane au ajuns la secție

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

politiaCirca 50 de poliţişti, împreună cu jandarmi, au acţionat ieri pe raza municipiului Cluj-Napoca pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

La data de 23 februarie a.c., pentru creşterea gradului de siguranţă în comunitate şi descurajarea comportamentelor de tip infracţional, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca – Secţia 7 Poliţie au organizat o acţiune de amploare, cu efective mărite.

Acţiunea s-a desfăşurat pe străzile Platanilor, Calea Dezmirului şi în zona rampei de gunoi.

Astfel, circa 50 de poliţişti din cadrul tuturor secţiilor de poliţie urbană, luptători de intervenţie rapidă, împreună cu jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj, au fost angrenaţi în activităţi.

Acţiunea a vizat punerea în legalitate a persoanelor fără documente de identitate, depistarea celor care se sustrag de la urmărirea penală, precum şi descoperirea bunurilor căutate în temeiul legii.

În cadrul acţiunii au fost legitimate 375 persoane şi au fost controlate 15 autovehicule. La sediul secţiei de poliţie au fost conduse 14 persoane bănuite de comiterea unor fapte antisociale.

Acţiunile continuă pentru impunerea prevederilor legale şi descurajarea faptelorantisociale, prin prezenţa vizibilă a poliţiştilor şi luarea măsurilor care se impun.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj