Poliţiştii locali au împărţit amenzi de 40.080 lei în centrul oraşului

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

circulatie Avram IancuPoliţia Locală a efectuat în cursul zilei de joi, 25 septembrie 2014, o acţiune de control în zona centrală. Inspectorii au verificat aspecte privind traficul rutier, ordinea şi liniştea publică, protecţia mediului, activităţi comerciale şi disciplina în construcţii.

Controalele s-au soldat cu ridicarea a 12 autovehicule şi aplicarea a 62 de procese verbale de constatare a contravenţiei agenţilor economici şi persoanelor fizice. Valoarea totală a amenzilor date a fost de 40.080 lei.

Sancţiunile au fost aplicate pentru fapte precum: opriri/staţionări neregulamentare pe partea carosabilă, parcări neregulamentare pe trotuar şi spaţiile verzi, persoanelor care apelau la mila publică şi pentru tulburarea ordinii publice, transportul deşeurilor menajere cu autospeciale neechipate corespunzător, pentru amplasarea ilegală pe domeniul public a unor panouri publicitare, pentru desfăşurarea activităţii fără deţinerea acordului de funcţionare şi a aprobării de orar eliberat de municipalitate, expunerea spre comercializare de produse alimentare cu termenul de valabilitate expirat sau nereguli depistate în activitatea de taximetrie.

În ceea ce priveşte activitatea de urbanism şi disciplină în construcţii, inspectorii au aplicat 3 somaţii în vederea reparării a 3 imobile deteriorate de pe strada Moţilor, au desfiinţat 5 mash- uri şi au aplicat 12 somaţii proprietarilor unor astfel de mijloace publicitare ilegale.

Poliţia Locală organizează săptămânal acţiuni de verificare în cartierele clujene. Cei care doresc să facă reclamaţii pot suna la numărul de telefon 0264/598784, în vederea intervenţiei poliţiştilor locali.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj