Polițiștii clujeni caută stăpânul unui câine accidentat.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

caine ipjPe pagina de facebook a Inspectoratului Județean de Polițe Cluj a fost postat un mesaj însoțit de o fotografie pentru găsirea stăpânilor unui câine implicat într-un accident rutier.Pentru scoaterea câinelui din bara de protecție a mașinii a fost solicitat ajutorul pompierilor. 

S-a ascuns de noi? S-a adăpostit acolo? Ce s-a întâmplat cu el?
Vă spunem noi povestea lui…a fost VICTIMA unei…,,TRAVERSĂRI NEREGULAMENTARE”!

Azi, în jurul orei 09:30, s-a ,,angajat într-o traversare neregulamentară” pe raza localității Cuzdrioara, fiind acroșat de un autoturism condus de o tânără din Bistrița. În acest context, a ajuns la sediul unității de poliție…așa cum îl vedeți în fotografie, încarcerat în bara de protecție….

Cu toată îndemânarea polițiștilor de la Dej, nu s-a reușit scoaterea lui de acolo, în siguranță. Astfel, pentru a fi siguri că nu va fi rănit prin această acțiune, au fost solicitați pompierii pentru a-l extrage din autovehicul.

Acum se află la un cabinet veterinar din Dej; a suferit câteva leziuni în urma impactului și va fi supus unei operații…însă cel mai dureros pentru el e faptul că nu îi este aproape stăpânul…

Ne ajutați voi să-l găsim?

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj