Polițiștii clujeni au reținut mai mulți bărbați pentru furturi și tentativă de omor.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

politiaLa data de 20 august a.c., poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au reţinut mai multe persoane bănuite de comiterea unor infracţiuni pe raza municipiului Cluj-Napoca.

În baza mandatului de percheziţie emis de Judecătoria Cluj-Napoca, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi al Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, Serviciului Criminalistic şi a jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj şi ai Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca, au efectuat un număr de 24 de percheziţii domiciliare în municipiul Cluj-Napoca.

Cu ocazia percheziţiilor au fost identificate mai multe telefoane mobile şi alte bunuri a căror provenienţă legală nu putea fi dovedită de persoanele asupra cărora au fost găsite.

În urma cercetărilor efectuate a fost depistat un bărbat de 27 de ani, din localitatea Căşeiu, judeţul Cluj, care, în noaptea de 16/17 august a.c., prin escaladare, ar fi pătruns în curtea unui imobil din Cluj-Napoca, strada Dâmboviţei, de unde ar fi sustras un telefon mobil şi bani.

În baza probatoriului administrat poliţiştii l-au reţinut be bărbat pentru 24 de ore sub aspectul sâvârşirii infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

De asemenea, a fost depistat şi un minor de 17 ani, din Cluj-Napoca, pe numele căruia era emisă o sentinţă de internare într-un centru educativ.

Todată, în cadrul acţiunii, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe langă Tribunalul Cluj, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Maramureş şi a Poliţiei municipiului Blaj au reuşit depistarea pe raza municipiului Blaj, judeţul Alba a trei tineri, cu vârste cuprinse între 19 şi 21 de ani, din judeţul Maramureş.

Cu ocazia cercetărilor efectuate a rezultat că aceştia, la data de 17 august a.c., în jurul orei 03:00, în timp ce se aflau pe strada Dâmboviţei din municipiul Cluj- Napoca, ar fi sustras de la un bărbat de 50 de ani un telefon mobil şi bani.

În scopul neutralizării rezistenţei fizice pe care victima ar fi putut să o opună, doi dintre aceştia i-ar fi aplicat mai multe lovituri cu un obiect contondent. În urma traumatismelor suferite victima a fost transportată de urgenţă la unitatea medicală, unde a fost suspusă unei intervenţii chirugicale.

În baza probatoriului administrat, cei trei tineri au fost reţinuţi pentru o perioadă de 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie calificată, respectiv tentativă de omor, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Cei patru bărbaţi reţinuţi urmează să fie prezentaţi în faţa magistraţilor pentru dispunerea altor măsuri.

La realizarea acţiunii poliţiştii au beneficiat şi de sprijinul Direcţiei de Operaţiuni Speciale şi al Unităţii Centrale de Analiză a Informaţiilor din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţilor de parchet competente.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj