Al doilea tramvai colorat circulă, din această seară, pe străzile municipiului Cluj Napoca

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

tramvai 3Al doilea tramvai colorat de artiști circulă, din această seară, pe străzile din Cluj-Napoca. Primul proiect a fost realizat prin procesul participativ pentru tineret Com’ON Cluj-Napoca 2016, ambele fiind realizate în colaborare de artiștii Ocu și Kero Zen.

Am participat cu plăcere la lansarea noului tramvai. I-am felicitat, în numele clujenilor, pe artiști pentru implicare, munca depusă și pentru rezultat! Industriile creative aduc valoare orașului în care trăim, iar astfel de proiecte punctuale sunt un semn al deschiderii comunității noastre și al încrederii pe care o avem în potențialul tinerilor noștri creativi., a spus Emul Boc.

Proiectele au fost sprijinite financiar de Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca și realizate în parteneriat cu Compania de Transport Public Cluj-Napoca.

Sursă foto: www.facebook.com

tramvai tramvai 2 tramvai 1

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj