POLIŢIŞTII CLUJENI AU ORGANIZAT O AMPLĂ ACŢIUNE LA DEJ. VEZI CE AU DEPISTAT

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

politiaPolițiștii clujeni au acţionat, ieri, pe raza municipiului Dej și a comunelor arondate, pentru a preveni şi combate faptele antisociale.

Ieri, 3 aprilie a.c., pe raza municipiului Dej și a comunelor arondate, poliţiştii au acţionat pentru prevenirea şi combaterea infracţionalităţii stradale, combaterea evaziunii fiscale, a comerţului ilicit, precum şi a contrabandei cu produse accizabile.

Poliţiştii au acţionat pentru protejarea patrimoniilor publice şi private, prin depistarea persoanelor bănuite de comiterea unor infracţiuni. De asemenea, s-a vizat identificarea persoanelor urmărite în temeiul legii.

Totodată, s-au organizat controale în trafic, pentru prevenirea și combaterea faptelor de indisciplină a conducătorilor auto și a pietonilor, precum și pentru fluidizarea circulației în zona instituțiilor de învățământ.

În activitate au fost angrenaţi peste 40 de poliţişti care au verificat activitatea a circa 53 de persoane fizice şi juridice care desfăşoară activităţi comerciale.

Totodată, au fost oprite în trafic, pentru control, aproximativ 70 de autovehicule. Poliţiştii au fost nevoiţi să aplice, pentru neregulile constatate, 58 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 10.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite, a O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice şi a Legii 61/1991 privind tulburarea ordinii și liniștii publice.

Poliţiştii clujeni continuă acţiunile de prevenire şi combatere a ilegalităţilor pentru a reduce numărul de fapte antisociale şi pentru a menţine ordinea şi siguranţa comunităţii.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj