Aurelia Cristea: „Clujul Merită să găzduiască finala Cupei României”.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
aurelia cristea
Foto: Arhiva Cluj24h.ro

Deputatul Aurelia Cristea, preşedintele PSD Cluj-Napoca face un apel către Federaţia Română de Fotbal pentru a lua în considerare posibilitatea disputării finalei Cupei României, în Cluj-Napoca, pe stadionul Cluj Arena, având în vedere că în acest an, Cluj-Napoca este Capitală Europeană a Tineretului.

„Având în vedere tradiţia sportivă a oraşului,  contextul Capitalei  Europene a Tineretului, faptul  că  după 50 de ani  echipa fanion a Transilvaniei  a  ajuns  din  nou în finala  Cupei României, Cluj Arena merită să găzduiască această competiţie. Este o oportunitate pentru campioana României, Steaua Bucureşti, să-şi întâlnească fanii din Ardeal, o demonstraţiei de deschidere a FRF către regiunile istorice ale ţării, către un oraş plin de tinereţe, vitalitate” a declarat Aurelia Cristea, preşedintele PSD Cluj-Napoca.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj