POLIŢIŞTII AU SALVAT 61 DE COPII ŞI 5 ADULŢI CARE RĂMĂSESERĂ ÎNZĂPEZIŢI LA BELIŞ

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Misiune2În urma unei misiuni de salvare, organizată şi coordonată de poliţiştii clujeni, au fost salvaţi 61 de copii, împreună cu 5 adulţi care îi însoţeau, după ce au rămas înzăpeziţi în zona montană, pe raza localităţii Beliş.

La data de 7 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Huedin au fost sesizaţi cu privire la faptul că un autocar care transporta 61 de copii, cu vârste cuprinse între 9 şi 11 ani, care erau însoţiţi de 5 adulţi, a rămas blocat pe DN 1 R, pe raza localităţii Beliş, din judeţul Cluj, din cauza zăpezii.

MISIUNE  3Imediat, poliţiştii, ajunşi primii la faţa locului, au organizat o misiune de salvare în zona montană, reuşind salvarea tuturor celor aflaţi în vehiculul blocat.

De asemenea, echipaje SMURD s-au deplasat în zonă pentru a acorda îngrijiri medicale de urgenţă, însă, din fericire, nicio persoană nu a suferit leziuni.

Totodată, polițiștii au beneficiat de sprijinul lucrătorilor din cadrul Direcției Regionale Drumuri şi Poduri Cluj.

În prezent, copiii și însoțitorii lor sunt în afara oricărui pericol.

Misiune1 

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj