PNL Cluj lipsit de moralitate. Refuză validarea unui consilier PSD în Consiliul Judeţean

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

CJ ClujPSD Cluj constată cu regret, că teoria formelor fără fond în politica clujeană este la modă,  un exemplu elocvent de încălcare a tradiției istorice și a valorilor morale clamate de liberali, fiind tergiversarea liderilor PNL Cluj în privința semnării unei adrese de înaintare către Consiliul Județean Cluj, privind validarea în funcție a unui consilier județean.

„Vorbim de tradiție istorică, valori morale și liberalism în condițiile în care un fost partener politic recurge la orice subterfugiu pentru a fugi de o responsabilitate politică validată de votul cetățenilor județului Cluj” a declarat președintele PSD Cluj, dl. Remus Lăpușan.

În același context, al „moralității”, liderii PNL Cluj vorbesc de principii și valori în timp ce o parte a membrilor săi sunt anchetați pentru acte de corupție, organizația acceptând la rându-i trecerea din ALDE în PPE fără vreun regret.

„Este ușor și moral să te erijezi în mare apărător și continuator al valorilor liberale, atunci când le aperi din familia popularilor europeni, fugind din ALDE fără explicații plauzibile, pentru demnități politice trecătoare?  mai întreabă dl. Remus Lăpușan, liderul PSD Cluj.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj