PESTE 500 DE ELEVI ÎN VIZITĂ LA POLIŢIA CLUJ

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

4Peste 500 de elevi clujeni, din aproximativ 20 de unităţi de învăţământ, au vizitat sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, în contextul programului ŞCOALA ALTFEL.

În perioada 6 – 10 aprilie a.c., în cadrul ,,Săptămânii Porţilor Deschise”, Poliţia Clujeană a pregătit o prezentare a dotării şi tehnicii folosite de poliţiştii clujeni, în curtea inspectoratului fiind expuse autospeciale ale poliţiei rutiere, autovehiculele folosite de luptătorii Serviciului de Acţiuni Speciale şi Laboratorul Criminalistic.

Cei care ne-au trecut pragul au putut vedea armamentul şi echipamentele de protecţie utilizate de Serviciul echipamentele criminalistice.

Copiii şi însoţitorii lor au asistat la exerciţii demonstrative cu câini de serviciu şi la prezentări practice ale criminaliştilor, precum descoperirea şi ridicarea urmelor ori realizarea de portrete robot, iar doritorii au fost amprentaţi.

10De asemenea, celor mici li s-a pregătit o expoziţie de uniforme şi tehnică, folosite de poliţişti de la începuturile activităţii de poliţie până în prezent.

Zilnic, pentru câteva ore, sala de şedinţe a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj s-a transformat într-un minicinema, unde elevii au vizionat un film de prezentare a instituţiei şi au fost informaţi cu privire la antivictimizare, delicvenţă juvenilă, siguranţa pe internet şi cea rutieră.

Porţile Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj sunt deschise şi mâine pentru toţi cei care îşi anunţă intenţia de a ne vizita.

9

8

7

6

5

3

2

1

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj