Ce vrea Primăria Cluj-Napoca să facă din clădirea abandonată a Spitalului Regional de Urgenţe?

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

cladirea colinaClădirea abandonată în care ar fi trebuit să funcţioneze Spitalul Regional de la Cluj nu va rămâne nefolosită. Primarul, Emil Boc spune că poate fi găsită o altă funcţionalitate pentru ea. 

În clădirea de la Colina ar putea funcţiona un centru de vârstinici, spune primarul Municipiului Cluj-Napoca.

Mai exact, Primăria Cluj-Napoca intenţionează să construiască un azil pentru bătrâni în exerciţiul financiar 2014-2020 din fonduri europene, aşa că această clădire lăsată în paragină ar putea fi o soluţie.

De altfel, această clădire în care ar fi trebuit să funcţioneze Spitalul Regional de Urgenţă Cluj are, cel puţin teoretic, o altă destinaţie. Ministerul Educaţiei va trebui să ia o decizie şi să spună dacă va realiza o şcoală în clădirea existentă, pentru că dacă nu, primarul Municipiului Cluj-Napoca are de gând să le ceară consilierilor locali acordul de a solicita în scris ministerului cedarea clădirii pentru centrul de vârstnici.

spital colina

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj