PESTE 30 DE POLIŢIŞTI ANGRENAŢI ÎNTR-O AMPLĂ ACŢIUNE LA TURDA

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

politiaLa data de 5 septembrie a.c., pe raza municipiului Turda, poliţiştii au organizat o acţiune cu efective mărite, desfăşuată în locurile şi zonele cu risc de săvârşire a unor fapte ilicite, pentru prevenirea şi combaterea activităţilor comerciale ilegale cu produse accizabile, cereale, legume şi fructe. A fost vizată şi legalitatea transporturilor de mărfuri, precum şi respectarea legislaţiei rutiere.

S-a acţionat şi pentru depistarea persoanelor bănuite de comiterea unor infracţiuni de furt, precum şi pentru recuperarea prejudiciilor cauzate. De asemenea, au fost vizate şi infracţiunile, respectiv contravenţiile săvârşite în domeniul silvic.

În activitate au fost angrenaţi peste 30 de poliţişti care au verificat activitatea a 8 agenţi economici, a 27 de persoane fizice autorizate şi a peste 50 de producători agricoli autorizaţi. Totodată, au fost oprite în trafic, pentru control, peste 100 de autovehicule.

Poliţiştii au aplicat 36 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 10.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite, Legii 61/1991 privind ordinea şi liniştea publică şi a O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

Totodată, s-au confiscat mai multe bunuri deţinute, respectiv comercializate fără respectarea prevederilor legale, precum ţigarete în valoare de circa 400 de lei şi material lemnos de aproximativ 450 de lei.

În cadrul acţiunii, poliţiştii au depistat 3 persoane bănuite de săvârşirea unor infracţiuni. O astfel de persoană, un tânăr de 20 de ani, din Turda, bănuit de furt, a fost identificat de poliţişti în urma cercetărilor efectuate. În fapt, în cursul lunii iunie a.c., acesta ar fi sustras bunuri, prin efracţie, dintr-un autoturism parcat pe strada Nuferilor, din municipiul Turda.

Activităţile de prevenire şi combatere a ilegalităţilor continuă, pentru reducerea numărului de fapte antisociale prin prezenţa activă a poliţiştilor în zonele cu risc de producere a unor activităţi ilicite.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj