Permis reținut și 89 de sancțiuni în 2 ore de verificări ale polițiștilor.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Permis reținut și 89 de sancțiuni în urma unei acțiuni, în cursul zilei de ieri, a Polițiștilor Biroului Rutier.

Acțiunea s-a desfășurat în intervalul orar 17.00 – 19.00. S-a desfășurat cu sprijinul polițiștilor secțiilor de poliție urbană și rurală din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca.

Aceasta a avut ca scop crearea unui climat optim de siguranță rutieră. Atât pe principalele artere de circulație de pe raza municipiului cât și a zonei rurale arondate.

Obiectivul urmărit de polițiști a fost responsabilizarea și determinarea tuturor participanților la trafic. Mai exact, de a nu se abate de la respectarea normelor de circulație pe drumurile publice.

Toate acestea, în vederea prevenirii și combaterii oricăror evenimente rutiere de ordin negativ.  

Permis reținut, sute de persoane verificate și sancțiuni.

În decursul a două ore de acțiune, au fost verificate 227 de autovehicule în trafic. Dar au fost legitimate și aproximativ 240 de persoane.

În total, și în acord cu prevederile OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice, au fost aplicate 89 de sancțiuni contravenționale.

Sancțiunile sunt în valoare de 25.580 de lei.

Dintre neregulile constatate, 27 au vizat nerespectarea regimului legal de viteză, 17 neportul centurii de siguranță, iar restul alte abateri.

De asemenea, polițiștii au reținut în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce un permis.

Dar au retras și un certificat de înmatriculare pentru abateri ale condițiilor de ordin tehnic.

Citește mai multe din rubrica ”Social”.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj