Performanţele sportive, recunoscute de municipalitatea clujeană

premiere olimpici 1Primarul Emil Boc a înmânat astăzi distincţia Pro Urbe gimnastei Andrea Bogati şi tatălui handbalistei Cristina Laslo. Pentru performanţele obţinute, cele două sportive au mai primit câte un premiu în valoare de 2000 de lei din partea Consiliului Local şi Primăriei Cluj-Napoca (prin HCL nr. 337/2014). Cristina Laslo nu a putut fi prezentă astăzi la premiere deoarece este în cantonamentla Craiova, împreună cu lotul naţional de handbal feminin, iar premiul său a fost ridicat de tatăl său,domnul Augustin Laslo.

Tot astăzi, primarul a premiat 40 de elevi, câştigători ai Locului I la olimpiadele şcolare sportive susţinute în sezonul 2013-2014. Fiecare elev a primit câte un premiu în valoare de 1.000 de lei pentru rezultatele obţinute la fotbal fete/băieţi şi la atletism. Consiliul Local a alocat, în total, suma de 40.000 de lei pentru a răsplăti performanţa acestor sportivi (prin HCL nr. 433/2014).

premiere olimpici 2Este vorba despre:

1. Echipa de Fortbal a Liceului cu Program Sportiv Cluj-Napoca – 10 sportive

2. Echipa de Pentatlon a Liceului cu Program Sportiv Cluj-Napoca – 10 sportivi

3. Echipa de Fotbal a Şcolii Gimnaziale „Ion Agârbiceanu” – 20 sportivi

Consiliul Local şi Primăria Cluj-Napoca a acordat anul acesta premii pentru 72 de elevi olimpici clujeni, în valoare de 73.000 de lei.

Articole Noi