PERCHEZIŢII LA PERSOANE BĂNUITE DE FURTURI ŞI TĂIERI ILEGALE DE ARBORI

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
defrisari
Foto: Arhiva Cluj24h.ro

Poliţiştii clujeni au efectuat ieri, 25 mai, mai multe percheziţii la domiciliile unor persoane bănuite de furt şi tăieri ilegale de arbori de pe raza comunei Măguri-Răcătău.

Poliţiştii de ordine publică, cu sprijinul luptătorilor structurii de acţiuni speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, al jandarmilor şi al inspectorilor silvici, au efectuat patru percheziţii domiciliare, la persoane bănuite de furturi şi tăieri ilegale de arbori.

Din cercetări a reieşit că, în cursul lunii mai, s-ar fi tăiat, fără drept, şi s-ar fi sustras cantităţi semnificative de arbori de pe raza comunei Măguri – Răcătău.

În urma activităţilor au fost ridicaţi în vederea confiscării aproximativ 22 de metri cubi de lemn, în valoare de aproximativ 8.000 de lei, trei motoferăstraie, unelte şi s- a dispus indisponibilizarea a patru instalaţii de prelucrare/debitare lemn.

În cauză continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt şi tăiere ilegală de arbori. Investigaţiile se desfăşoară cu cei patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 25 şi 40 de ani, din Măguri, în stare de libertate, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Poliţiştii clujeni desfăşoară permanent activităţi de verificare, acţionând ferm pentru combaterea faptelor ilicite care aduc atingere fondului forestier. De asemenea, poliţiştii continuă verificarea vehiculelor semnalate ca transportând lemn prin intermediul „Radarului pădurii”.

NU UITAŢI! Toţi putem contribui la diminuarea defrişărilor ilegale! Dispariţia pădurii, supranumită aurul verde, poate duce la modificarea peisajului, dispariţia faunei sau a florei, care uneori aparţine speciilor rare!

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj