DGASPC Cluj sărbătoreşte mâine, Ziua Copilului cu evenimentul „1 Iunie – Alături de copiii noştri”

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

copiiZiua Copilului este un prilej de a sărbători copilăria, de a oferi bucurii copiilor, de a inspira familia şi comunitatea, de a aprecia şi iubi copiii şi, de ce nu, de a-i pregăti pentru un viitor fericit si plin de succese.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Cluj, instituţie publică de interes judeţean care funcţionează sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj, va sărbători „Ziua Internaţională a Copilului” în data de 28.05.2015.

Astfel, Serviciul Management de caz protecţie specială copii în servicii de tip rezidenţial şi-a propus să organizeze cea de-a doua ediţie a evenimentul intitulat: “1 Iunie – Alături de copiii noştri ” în data de 28.05.2015 la Restaurant Univers T, Cluj-Napoca, intervalul orar 16.00-19.00.

În cadrul acestui eveniment se vor desfăşura momente artistice susţinute de beneficiarii din cadrul unităţilor de protecţie din subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Cluj, dar şi momente de muzică uşoară live, muzică populară, dans şi multealte surprize pentru copii şi pentru toţi cei prezenţi.

Dintre artiştii care vor susţine acest eveniment putem aminti:

 Cover band “Retrovision Band”, Cluj Napoca

 Andreea Ciupe, interpret muzică populară

 Andreea Bochiş, interpret muzică uşoară

 Ansamblul folcloric “Someşul” din Apahida

 “Anisia” Dance

 Vasile Barboş – prezentator şi cantautor.

De asemenea, copiii aflaţi cu măsură de protecţie specială la Căsuţa „Perlino” din cadrul D.G.A.S.P.C. Cluj vor participa la ateliere de lucru în cadrul evenimentului„Lolly Boom” (30 mai – 1 iunie 2015) în Parcul Central Cluj-Napoca.

 

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj