Odată cu începerea anului şcolar, mijloacele de transport în comun vor fi suplementate atât în municipiu cât şi în comune.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
ctp floresti
Foto:Arhiva Cluj24h.ro

În urma solicitărilor venite din partea unor unităţi administrativ teritoriale din judeţul Cluj privind nevoia stringentă de microbuze şcolare pentru începerea în bune condiţii a anului de învăţământ 2015-2016, prefectul judeţului Cluj, Gheorghe Ioan Vuşcan, a făcut demersurile necesare în vederea suplimentării numărului de mijloace de transport faţă de cele distribuite în cele trei etape anterioare, respectiv în perioada iulie 2014 – august 2015.

Astfel,  prin  redistribuire,  Ministerul  Dezvoltării  Regionale  şi  Administraţiei Publice a mai alocat pentru unităţile de învaţământ din localităţile Câţcău, Floreşti ,Gilău, Gherla, Săcuieu şi Ţaga un număr de şase microbuze (tip 16+1 locuri), car evor fi recepţionate în zilele următoare.

Până în prezent,  în cele trei etape de distribuire (oilie 2014 – august 2015), judeţului  Cluj  i-au fost repartizate  un număr de 45 microbuze  pentru unităţile  de învăţământ preuniversitar de stat din mediul rural şi urban.

Totodată, Compania de Transport Public Cluj–Napoca S.A. anunţă la rândul său că va suplimenta mijloacele de transport în comun cu aproximativ 30%.

Compania de Transport Public Cluj–Napoca S.A. vine în sprijinul publicului cãlãtor prin suplimentarea mijloacelor de transport în comun cu aprox. 30% începând cu data de 14.09.2015, ca urmare a începerii anului şcolar şi a reluării activitãţii în majoritatea unitãţilor economice din municipiul Cluj-Napoca.

Se va relua transportul elevilor prin cursele speciale, cu plecări din cartiere spre zona centrală la ora 7,25 şi reîntoarcerea la ora 14,10, pe următoarele linii:
Autobuze: 8 – 9 – 24 – 30 – 31 – 43 – 46.
Troleibuze: 3 – 6 – 25.
Tramvaie: 101 – 102 .

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj