MRU: Preşedintele greşeşte investind totul pe o singură carte, sper ca Diaconescu să nu fie folosit

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Cristian DiaconescuPreşedintele Forţei Civice, Mihai Răzvan Ungureanu, a declarat că PMP este un proiect născut în eprubetă, iar preşedintele Băsescu greşeşte când investeşte totul pe singură carte, despre Cristian Diaconescu precizând că speră să nu fi fost folosit şi să nu fie obiectivul unui joc politic cinic.

”Continui să cred că PMP este un proiect de laborator, este un partid născut în eprubetă şi a investi într-un partid alcătuit precum substanţele chimice înseamnă pierdere de energie politică şi este, cred, o lovitură pe care o aduce obiectivului unităţii”, a spus Mihai Răzvan Ungureanu duminică, într-o conferinţă de presă.

În opinia sa, ”preşedintele Traian Băsescu greşeşte când investeşte totul pe o singură carte şi, în felul acesta, nu ajută obiectivul unităţii dreptei”.

Preşedintele Forţei Civice a făcut un comentariu şi legat de candidatul la prezidenţiale al PMP, Cristian Diaconescu, spunând că are cu acesta ”o prietenie veche”.

 Citeşte continuarea pe Mediafax

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj