Mii de persoane la târgul de la Negreni. Elena Udrea este de asemenea prezentă la târg

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

negreni 10Târgul de la Negreni a adunat în această primă zi de weekend mii de oameni. Vremea frumoasă i-a scos pe oameni din case, mulţimea a adus-o pe Elena Udrea la Cluj. 

Nu a fost destul faptul că foarte mulţi au ales să vină astăzi la târg. Spre orele amiezii când circulaţia începuse să se elibereze şoferii au ajuns din nou, bară la bară. De data aceasta, coloana de maşini precum şi autocarul plin de oameni venit să o însoţească pe candidata la alegerile prezidenţiale au format coloană pe câţiva kilometri.

negreni 12negreni 11

 

 

 

 

 

 

Cei care au ales să participe astăzi la târgul de la Negreni, au putut găsi de toate. Începând de la îmbrăcăminte, încălţăminte, antichităţi până la mancare, bijuterii, obiecte handmade şi foarte multe altele.

negreni 6negreni 5

negreni 4 negreni1

 

 

 

 

 

 

negreninegreni2negreni 3negreni 7negreni 8negreni 9

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Târgul va rămâne deschis până în în 12 octombrie 2014.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj