Mihai Sturzu la Cluj: “Aeroportul din Cluj-Napoca este unul foarte frumos, dar printre cele mai scumpe din Europa”

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

mihai sturzuAflat la Cluj-Napoca, deputatul PSD, dar totodată pilotul Mihai Sturzu a ţinut să mărturisească faptul că aeroportul nostru este unul foarte frumos, dar mult prea scump pentru piloţi.

“Aeroportul din Cluj-Napoca este un aeroport foarte frumos, dar ar fi o sursă importantă de venit pentru aeroport o reducere a texelor aeroportoare. Mă tem că acest aeroport s-ar putea să fie mai scump pentru aviaţia generală decât aeroportul din New York. Este printre cele mai scumpe aeroporturi din Europa şi dacă îţi faci un calcul că preferi să nu iei, nu ştiu, cred că 200 de euro este aterizarea la Cluj-Napoca în loc să iei 10 euro cât e normal, eu cred că ar fi o sluţie. Această situaţie a aeroportului din Cluj-Napoca este una tristă din punctul meu de vedere pentru că ne arată o realitate care se conectează aproape identic pe infrastructura oraşului”, a spus pilotul Mihai Sturzu.

Mihai Sturzu a mai spus că oraşul Cluj-Napoca este un oraş extraordinar, dar municipalitatea nu ţine pasul cu dezvoltarea oraşului: “Este un oraş extraordinar de frumos cu o istorie impresionantă cu oameni excepţionali, dar eu mă tem că autoritatea publică locală, Primăria Cluj-Napoca nu mai ţine pasul cu dezvoltarea oraşului. Din păcate Cluj-Napoca cunoaşte în ultima perioadă o încetinire a ritmului de progres, deşi aici sunt oameni fantastici, aici sunt oameni care lucrează foarte mult în companii mari din domenii diferite, din păcate administraţia locală nu ţine pasul cu această dezvoltare”.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj