Macovei la Cluj: „Aparenta slăbiciune de a nu avea un partid în spate este de fapt puterea mea”

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

monica macoveiCandidatul independent la alegerile prezidenţiale, Monica Macovei a fost prezentă astăzi la Cluj-Napoca. În cadrul conferinţei de presă, aceasta a povestit despre motivele pentru care candidează independent, despre şansele pe care le are mai ales că este un candidat de sex feminin, dar şi despre şansele ei în faţa Elenei Udrea.

Monica Macovei, a recunoscut pe de altă parte că a cerut alianţei PNL – PDL să fie luată în calcul ca şi potenţial candidat la alegerile din noiembrie însă a fost refuzată, iar acesta a fost motivul pentru care a decis să candideze independent, având în spate voluntari precum şi susţinerea financiară a cetăţenilor care doresc să o susţină.

„Uitându-mă la candidaţi am considerat că oricare dintre ei vor duce ţara înapoi şi nu vor aduce în niciun caz dreptatea şi nici nu vor menţine lupta anticorupţie atunci am decis să candidez independent”

Candidata la alegerile prezidenţiale se mai bazează şi pe faptul că majoritatea românilor sunt scârbiţi de politicieni.

Întrebată de apartenenţa la un partid, Monica Macovei a spus că aparenta slăbiciune de a nu avea în spate un partid este de fapt puterea ei. Monica Macovei a mai spus că nu va negocia cu niciun partid şi că va merge singură până la capăt.

 

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj