Marius Nicoară, acuzat că a îndatorat Clujul pe 10 ani în mandatul de preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Marius NicoaraVicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Ioan Oleleu (PSD) a susţinut o conferinţă de presă în curzilei de astăzi în care  a acuzat o fostă conducere a insituţiei de îndatorarea judeţului preţ de 10 ani. Creditul contractat în anul 2005 când preşedinte al instituţiei era Marius Nicoară (PNL) stă pe spatele clujenilor şi în acest an.

Ne întrebăm astăzi şi noi şi clujenii de ce drumurile din judeţ arată aşa cum arată şi nu ne fac cinste. După cum ştiţi în 2005 s-a luat decizia contractării unui credit de 55,5 milioane de lei pentru realizarea lucrărilor de infrastructură pe drumurile judeţene şi comunale conform programului pentru perioada 2005-2008 pe un termen de 10 ani cu un termen de garanţie de un an. Până aici, nimic deosebit numai că este pentru prima dată şi cred că este unicat la nivel naţional când se ia un credit pentru întreţinere şi reparaţii curente şi nu pentru modernizare. Nu am văzut în anexele studiate ca la baza accesării acelui credit să existe studii de fezabilitate şi nici nu am văzut recepţiile şi de altfel se şi constată din întrebările pe care ni le pune Curtea de Conturi că nu s-au întocmit documente care să justifice anumite investiţii care s-au făcut pe drumurile respective, a spus Ioan Oleleu.

 

Conform vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Cluj în acest an instituţia va plăti o ultimă tranşă în valoare de 3.100.000 lei. mai mult, acesta a mai adăugat că dacă lucrurile nu sunt în regulă intenţionează să facă şi demersuri legale pentru ca cei vinovaţi de îndatorarea judeţului să plătească.

Pe de altă parte, Marius Nicoară, cel care conducea Consiliul Judeţean la momentul accesării creditului în 2005 justifică acest credit conform declaraţiilor date presei locale prin faptul că hotărârea supusă spre aprobare consilierilor judeţeni a fost aprobată, ba mai mult şi consilierii PSD au aprobat acea hotărâre pentru care nu a avut alte soluţii.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj