Marian Oprişan a fost achitat. Sentinţa nu este definitivă.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
ORISAN - DNA
Sursa Foto: www.rfi.ro

Marian Oprişan, preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea şi totodată vicepreşedinte al PSD, a fost achitat, aşa au decis astăzi magistraţii de la Judecătoria Cluj-Napoca, însă sentinţa nu este una definitivă. 

Oprişan a fost trimis în judecată de DNA în iunie  2006 pentru fapte de corupţie. Mai exact, acesta a fost acuzat de procurori că a prejudiciat Ministerul Transporturilor, Guvernul dar şi Consiliul Judeţean Vrancea cu peste 8 milioane de lei.

Procurorii au susţinut atunci că Marian Oprişan a numit o comisie de licitaţie de la Consiliuul Judeţean Vrancea care ulterior a oferit contracte pentru lucrări de prietuire a unor drumuri comunale unor firme neeligibile. Este vorba despre lucrări în valoare de 1,9 milioane de dolari, bani ce au fost viraţi de Ministerul Transporturilor.

Dosarul lui Marian Oprişan a fost mutat de mai multe ori la diferite instanţe, iar la Judecătoria Cluj-Napoca se află din iulie 2010.

 

 

 

 

 

 

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj