Mandatul Corinei Creţu în Comisia Europeană confirmă încrederea în România şi în Guvernul Ponta

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Cretu PSD FlorestiParlamentul  European  i-a  încredințat,  ieri,  eurodeputatului  PSD  Corina Crețu,  mandatul Politicii Regionale în noua Comisie Juncker. La preluarea sa, Corina Crețu a ținut să sublinieze că mandatul său nu va fi unul conventional, ci unul de reformă, „de schimbare de sus în jos, începând de la cel mai înalt nivel”. Acestea sunt cuvintele unui politician desăvârşit, dar şi ale unui om exceptional, de care putem fi cu adevărat mândri ca români! 

Momentul de ieri a reprezentat atât o încununare a eforturilor personale ale doamnei Crețu,cât  şi  o  recunoaştere  a  susținerii  şi  aprecierii  europene  de  care  se  bucură  premierulRomâniei, Victor Ponta. Nominalizarea pe care acesta a făcut-o a arătat nu numai că este unpolitician progresist, ci şi un bun cunoscător al nevoilor şi schimbărilor din politica externă lanivel global.

„Confirmarea în funcţia de comisar pentru Politici Regionale a Corinei Creţu a arătat în modclar cât de mârşavă este campania de denigrare a candidatului la preşedinţie Victor Ponta:zvonurile referitoare la o eventuală respingere a candidaturii Corinei Creţu au fost aruncatepe piaţă numai cu scopul de a îi  discredita susţinătorii”, a declarat preşedintele PSD Cluj-Napoca, Aurelia Cristea.

Organizația PSD Cluj-Napoca salută numirea Corinei Crețu, şi, în acelaşi timp, le mulțumeştetuturor  celor  care  au  avut  încredere  în  candidatul  susținut  de  noi  pentru  scrutinuleuroparlamentar din 25 mai.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj