Mai penibil nu se putea. Ce a fost capabil să facă unul dintre candidaţii ALDE de la Floreşti?

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

florentina vaidaÎn cursul dimineţii de astăzi, am publicat lista de candidaţi ALDE la  Floreşti. Ulterior, pentru că în listă figurau doi candidaţi care îi aveau trecuţi în lista pentru Consiliul Local şi pe soţul respectiv soţia, au fost contactaţi telefonic pentru un punct de vedere. Unul dintre aceştia s-a arătat foarte deranjat puţin mai târziu.

La ora 14,05 am fost contactată telefonic de doamna candidat din partea ALDE la consiliul local, Florentina Vaida, să îmi spună că nu mi-a dat voie să o citez. Şi că ar fi trebuit să contactez liderii de partid. Asta, în condiţiile în care doamna Vaida ştie foarte bine că noi nu am mai discutat niciodată, nu i-am mai cerut niciun punct de vedere şi drept urmare, când am sunat-o azi dimineaţă pentru un punct de vedere, m-am şi prezentat.

Cel mai probabil doamna Vaida şi-a dat seama că nu se cuvine să facă declaraţia pe care a făcut-o şi ar fi dorit să dispară declaraţia, însă i-am explicat foarte clar că declaraţia dânsei nu va fi ştearsă şi că pe viitor ar fi bine să ştie de la bun început dacă doreşte să declare ceva sau nu, pentru că este mai mult decât penibil să vă daţi seama peste câteva ore că aţi jignit floreştenii spunându-le că vi se cuvine locul în listă pentru că sunteţi floreşteancă băştinaşă. Nu, nu vi se cuvine nimic mai mult faţă de oricare alt floreştean care s-a născut sau nu la Floreşti, pentru că toţi plătim taxe şi impozite, exact aşa ca dumneavoastră.

Sper să nu se supere prea tare că o mai citez o dată cât de scurt posibil:

„V-am sunat să spun că nu v-am dat voie să mă citaţi. Ce v-am spus  nu a fost o declaraţie oficială şi trebuia să sunaţi liderii să vă spună ei că au fost de acord cu lista”, desigur, insistând pe faptul că nu mi-a dat voie să o citez.

  1. Stimată doamnă, ca să citez pe cineva nu am nevoie de acord. Dacă vreau să îl citez pe William Shakespeare, nu am nevoie de acordul lui, pentru asta există ghilimelele („”).
  2. Eu ca jurnalist mi-am făcut treaba şi am cerut puncte de vedere persoanelor implicate în subiect strict pe candidatura dvs în cuplu. V-am şi specificat că am vorbit şi cu domnul Maier. Nu sunt în responsabilitatea mea declaraţiile politicienilor, iar dacă asta nu a fost o declaraţie oficială, mă întreb ce aţi fi declarat oficial? Ceva ce să fi sunat frumos?

„Nu este treaba numănui, să ştiţi că soţii nu sunt rude. (n.red. soţul este rudă prin alianţă de gradul I). La fel ca şi mine şi soţul s-a implicat de ani de zile  în activitatea politică şi chiar şi soţia domnului Maier, am muncit împreună nu era corect să îi lăsăm pe dinafară şi să punem pe alţii care au muncit mai puţin. Fiecare om are libertatea să aleagă, era sfidător dacă ocupau şi ei primele locuri. Aşa este frumos din partea noastră să le fie recunoscute meritele. De aceea eu sunt prima şi nu soţul meu pentru că eu sunt floreşteancă băştinasă, soţul nu. Am muncit amândoi, nu era corect să fie doar unul. Nu este interzis şi nici imoral. Şi dacă nici şefii de partid nu au avut nimic împotrivă, puteam să mai discutăm ordinea pe listă, dar au dat drumul aşa, va rămâne aşa. De comentat e liber fiecare să comenteze, asta e politica, noi ne-am asumat”, asta a declarat doamna Florentina Vaida, azi dimineaţă.

4. Nu aveam niciun motiv să sun alţi lideri de partid, nici de judeţ, nici de la nivel naţional pentru că nu dânşii şi-au pus pe lista de candidaţi de la Floreşti soţia sau soţul. În plus, dvs doamna Vaida, sunteţi preşedintele organizaţiei de la Floreşti, sunteţi lider, sau nu?

Mai penibil de atât, nu se putea….

3 COMENTARII

  1. Dna Vaida nu realizeaza ca se face de ras la fiecare ciclu electoral???? Deja chiar e de prost gust!!!!!

    • Ii prea p…..a ca sa realizeze ceva. Asta alearga de n….a de cativa ani sa prinda si ea ceva si acum ca a prins un loc bun si-a zis ca numa bine il baga si pe sotul in lista.

Comentariile sunt închise.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj