Mai multe străzi rămân fără apă astăzi şi mâine

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

robinet apaÎn vederea efectuării unor lucrări de reparaţii reţeaua de alimentare cu apă, lucrări pentru care nu se pot asigura modalităţi alternative de alimentare, Compania de Apă Someş S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile după cum urmează:

LUNI, 13 OCTOMBRIE 2014

Între orele 08.30-16.00

1. Str. Locomotivei;

Între orele 09.00-15.00

1. Str. Lombului – parţial; str. Spicului – parţial;

2. Str. Meşterul Manole între Calea Someşeni şi str. Bega;

MARŢI, 14 OCTOMBRIE 2014

Între orele 09.00-18.00

1. Str. Al. Vaida Voievod între str. Unirii şi pârâul Becaş; str. Octavian Fodor; str. Sporului între str. Al. Vaida Voievod şi pârâul Becaş; Aleea Gala Galaction; str. Ion Negoitescu; Aleea George Topârceanu; Aleea Mihail Sadoveanu; Aleea Calistrat Hogaş;

Rugăm Clienţii Companiei să ia măsuri de stocare a acelor cantităţi de apă care sa le acopere necesităţile pe perioada anunţată. În vederea remedierii evenimentelor accidentale (avarii) la reţeaua de alimentare cu apă, care nu pot fi prevăzute, Compania de Apă SOMEŞ anunţă de regulă întreruperea furnizării serviciului în fiecare dimineaţă la posturile locale radio-Tv. În cazul avariilor de o urgenţă şi/sau amploare deosebite, pentru care este necesară o intervenţie neîntârziată pentru a evita efecte colaterale nedorite asupra sistemului sau bunurilor, este posibil ca anunţul să nu mai fie posibil. Lucrările programate se anunţă cu cel puţin 24 de ore înainte şi prin presă. Mulţumim pentru înţelegere.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj