Mai multe străzi rămân astăzi, fără apă potabilă. Vezi care sunt acestea.

robinet apa
Foto:Arhiva Cluj24h.ro

În vederea efectuării unor lucrări de reparații la rețeaua de alimentare cu apă, lucrări pentru care nu se pot asigura modalități alternative de alimentare, Compania de Apă Someș S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile după cum urmează:

MARȚI, 3 NOIEMBRIE 2015

Între orele 07:30-15:00

1. Str. Ion Ionescu de la Brad; str. Copacilor; str. Frumoasă; str. Lucernei; str. Fânului; str.

Caransebeș între str. Ion Ionescu de la Brad și str. Ciocanului;

Între orele 09:00-15:00

1. Str. Gheorghe Sion între str. Spicului și str. Sitarilor; str. Viile Dâmbul Rotund; str. Spicului între str. Gheorghe Sion și str. Spicului nr. 31; str. Diamantului; str. Ametistului; str. Argintului; str. Topazului; str. Safirului; str. Smaraldului; str. Perlei; str. Rubinului; str. Dealului; str. Dropiei; str. Privighetorii; str. Mierlei; str. Cucului;

2. Str. Beiușului între str. Plevnei și mal stâng Someș Mic;

3. Str. Viile Nădășel între str. Ionel Teodoreanu și str. Simeria;

Între orele 10:00-16:00

1. Str. Meteor între str. Pădurii și str. Jupiter;

Între orele 09:00-15:00

1. Localitatea Florești: str. Fagului.

Rugăm Clienții Companiei să ia măsuri de stocare a acelor cantități de apă care să le acopere necesitățile pe perioada anunțată. În vederea remedierii evenimentelor accidentale (avarii) la rețeaua de alimentare cu apă, care nu pot fi prevăzute, Compania de Apă SOMEŞ anunță de regulă întreruperea furnizării serviciului în fiecare dimineață la posturile locale radio-Tv. În cazul avariilor de o urgentă și/sau amploare deosebite, pentru care este necesară o intervenție neîntârziată pentru a evita efecte colaterale nedorite asupra sistemului sau bunurilor, este posibil ca anunțul să nu mai fie posibil. Lucrările programate se anunță cu cel puțin 24 de ore înainte și prin presă. Mulțumim pentru înțelegere.

Articole Noi