Mai multe străzi rămân astăzi, fără apă potabilă.

robinet apaÎn vederea efectuării unor lucrări la rețeaua de alimentare cu apă, lucrări pentru care nu se pot asigura modalități alternative de alimentare, Compania de Apă Someș S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile după cum urmează:

LUNI, 11 MAI 2015

Între orele 09:00-13:00

1. Str. Avram Iancu între str. Universității și Calea Turzii; str. Aviator Bădescu între str. Avram Iancu și str. Aurorei; str. Universității;

Între orele 09:00-15:00

1. Str. Fabricii între str. Bobâlnei și str. Albiei;

Între orele 10:00-14:00

1. Str. Zorilor între numerele 35-45 (numerele impare); str. Louis Pasteur nr. 69; str.

Observator numerele: 140; 142; 144;

2. Calea Baciului numerele: 27; 28; 29;

Rugăm Clienții Companiei să ia măsuri de stocare a acelor cantități de apă care să le acopere necesitățile pe perioada anunțată. În vederea remedierii evenimentelor accidentale (avarii) la rețeaua de alimentare cu apă, care nu pot fi prevăzute, Compania de Apă SOMEŞ anunță de regulă întreruperea furnizării serviciului în fiecare dimineață la posturile locale radio-Tv. În cazul avariilor de o urgență și/sau amploare deosebite, pentru care este necesară o intervenție neîntârziată pentru a evita efecte colaterale nedorite asupra sistemului sau bunurilor, este posibil ca anunțul să nu mai fie posibil. Lucrările programate se anunță cu cel puțin 24 de ore înainte și prin presă. Mulțumim pentru înțelegere.

Articole Noi